OBITELJ BIOPTRON UREĐAJA

Sva tri bioptron uređaja emitiraju identičnu medicinsku polariziranu svjetlost i razlikuju se samo po veličini površine koja se tretira, veličini uređaja i dizajnu.

DOGOVORITE SVOJ TERMIN

MEDOLIGHT

Iako je riječ o svjetlosnoj terapiji, Medolight koristi efikasne nevizualne korektivne mehanizme, to jest one koji nisu povezani s čulom vida. Svjetlost prodire u tkiva koja tretiramo i pokreće lanac biokemijskih procesa koji su zavisni od svjetlosti.

Saznajte više

BIOPTRON MedAll

Medicinski uređaj za svjetlosnu terapiju sa najsuvremenijom elektronikom, ergonomski, jednostavan za upotrebu i prenosiv. Integrirani timer i usavršen zaslon omogućavaju programiranje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Saznajte više

BIOPTRON Pro 1

BIOPTRON Pro 1 uređaj za svjetlosnu terapiju srednje je veličine iz BIOPTRON asortimana. Filter promjera 11 cm omogućava tretiranje površine od oko 154 cm2. Namjenjen je za upotrebu kod kuće, u bolnicama i rehabilitacijskim centrima.

Saznajte više

BIOPTRON 2

Najveći BIOPTRON aparat za svjetlosnu terapiju. Filter promjera 15 cm omogućava tretiranje površine od oko 254 cm2. Prvenstveno je namjenjen za profesionalnu upotrebu, kao i za pacijente koji tretiraju veće površine tijela.

Saznajte više

KARAKTERISTIKE BIOPTRON UREĐAJA

Bioptron uređaji su medicinski uređaji koji se koriste u bolnicama, specijaliziranim ustanovama, wellness i sportskim centrima, kao i kod kuće. Pogodan je za svakoga. Može se koristiti za liječenje širokog spektra oboljenja. Terapija je jednostavna za upotrebu, bezbolna i nema neželjenih učinaka.

Bioptron uređaji koriste inovativnu tehnologiju i jednostavni su za upotrebu. Svaki uređaj ima podni stalak, koji omogućava optimalno pozicioniranje i ugodne tretmane cijelog tijela prema potrebama svakog korisnika.
Na ovaj način može se tretirati svaki dio tijela i korisnik se može opustiti i uživati u tretmanu. Tri uređaja razlikuju se po veličini i dizajnu, ali su fizičke karakteristike svjetlosti kod svih iste, pa su isti i blagotvorni učinci na ljudski organizam.

Svi BIOPTRON uređaji za svjetlosnu terapiju proizvode se u švicarskoj tvornici BIOPTRON AG.

BIOPTRON AG: Švicarska kompanija osnovana 1988. godine; postala je dio Zepter grupe sredinom 1990-ih godina. Izvanredni rezultati u području svjetlosne terapije baziraju se na znanstvenim istraživanjima i iskustvima stručnjaka Zepter grupe. Ova dostignuća se konstantno primjenjuju u proizvodnji BIOPTRON sustava svjetlosne terapije.

CERTIFIKATI

Laboratorije tvornice BIOPTRON AG neprekidno su angažirane na ispitivanju i optimizaciji BIOPTRON uređaja u skladu sa najnovijim znanstvenim studijama nezavisnih institucija. Uporedno s tim, nezavisne institucije koje vrše testiranje izdaju certifikate za BIOPTRON uređaje. Naš poslovni proces, uključujući istraživanje i razvoj, procjenu dobavljača, nabavku komponenti za proizvodnju, kontrolu i sam proizvod, ispunjavaju direktive Europske Unije za medicinske uređaje 93/42/EEC, kao i specifične propise na lokalnim tržištima.

Američka agencija za lijekove odobrenje 510 (k) za bol

Za detaljne informacije posjetite "510(k) Premarket Notification Database" Naš 510(k) broj: K032216